Rólunk


A DELTA SYSTEM Kft.-t 1994. július 13-án alakította három, a távközlés területén nagy tapasztalatokkal bíró szakember. Az alapítók szakmai háttere – távközlési rendszereket fejlesztő fizikus, fejlesztő-üzemeltető speciális szakmérnök, kísérleti távközlési rendszerek gyártásában és hálózatának telepítésében járatos szakember – alapvetően meghatározta a vállalkozás profilját.

A Delta System Kft. már a kezdetekkor önálló kutatás-fejlesztési tevékenységet alakított ki, a telekommunikációs rendszerüzemeltetői, rendszerintegrátori tevékenység mellett. A cég fő profilja ennek megfelelően

  • távközlési rendszerek, különösen kiemelten speciális igények szerint kiépített telefon-alközponti és GSM hálózati rendszerek telepítése, üzemeltetése, karbantartása országos hálózatokban és
  • az ezekhez kapcsolódó kiegészítő berendezések (számlázó, hangrögzítő, üzemfelügyeleti, költséghatároló, adatátviteli) eszközök, berendezések, üzemeltetése, karbantartása, szolgáltatások nyújtása országos hálózatokban

A vállalkozás kutatás-fejlesztési tevékenysége is ehhez kapcsolódik, főkép a jelen projekt keretében megvalósítani tervezett fejlesztéshez hasonló GSM hálózatokhoz, telekommunikációs hálózatokhoz, számítástechnikai és adatátviteli rendszerekhez kapcsolódó hardware és software fejlesztések, rendszer-integrációk.

A Delta System Kft. ügyfelei számára a legspeciálisabb telekommunikációs igényekre képes korszerű megoldásokat adni, amelynek alapja a kiterjedt kutatás-fejlesztési tapasztalat és az ezekre épített egyedi fejlesztések. Ennek megfelelően a vállalkozás sikeresen van jelen olyan sajátos telekommunikációs igényekkel jellemezhető szektorokban, mint a pénzügyi, banki terület, vagy a média.

A Delta System Kft. által kiszolgált legnagyobb ügyfelek:
Magyar Külkereskedelmi Bank Zrt.: 1994 óta végzi a Magyar Külkereskedelmi Bank budapesti és országos hálózatában működő telefon-alközponti rendszerek telepítését, üzemeltetését, szervízelését. A kezdeti feladatokhoz képest a vállalkozás tevékenysége folyamatosan bővült a kapcsolódó egyéb rendszerek: számlázás, hangposta, hálózati egységek , stb.. üzemeltetési, szervízelési munkáival. A mobil telekommunikációs technológiák nagymértékű és rohamos banki térhódítását követően a vállalkozás végzi az MKB országos és budapesti hálózatában működő valamennyi GSM eszköz, berendezés, hálózat, kapcsolódó berendezések üzemeltetését és szervízelését.

Magyar Nemzeti Bank: 1997 óta a Bank budapesti és országos távközlési hálózatának teljes körű üzemeltetése, a Bankbiztonsági körjárati rendszer kifejlesztője és üzemeltetője volt mindaddig, míg a rendszer a Bank tulajdonában volt.

Magyar Televízió: A székházban és gyártási igazgatóságokon működő alközponti rendszerek és kiegészítő berendezéseik üzemeltetése, szervízelése, szolgáltatások nyújtása.

A Delta System Kft. 1994-es alapításakor 11 fős létszámmal indult, amely mára jelentős mértékben megnőtt. 2007 második felétől erőteljes bővülés és megújulás volt jellemző: a 8 fős, addig főként üzemeltetéssel foglalkozó csapat 16 főre duzzadt, így már a vállalkozás 11 fő fejlesztéssel foglalkozó szakembert alkalmaz.

A vállalkozás az utóbbi években több komplex önálló fejlesztési projektet valósított meg, amelyek eredményeként több olyan sikeres szolgáltatás és termék valósult meg, amelyek mára a vállalkozás ügyfeleinél üzemelnek, mint a Delta komplex távközlési management rendszere, különböző távközlési költségmegtakarító, költséghatároló rendszerek, hangkezelő rendszerek. Ezek mindegyike saját hardver és szoftver fejlesztési tevékenységet is takart.

A Delta System Kft. stratégiai terve, hogy építve a vállalkozás egyedi igények kiszolgálásában szerzett tapasztalatára olyan fejlesztési projektekkel bővíti tovább K+F és innovációs tevékenységét, amelyek eredményei közvetlenül helyezhetők el a piacon és nem egyedi igényeket szolgálnak ki. Ez a termék központú fejlesztési tevékenység alkalmas a vállalkozás hosszú távú stabilitásának és fejlődési potenciáljának a megerősítésére.