Professzionális rádiós adatátviteli rendszer


A mobil internet szolgáltatás növekvő lefedettsége és az új generációs hálózatok kiépülése mindenhol utat nyit az intelligens technológiák bevezetésének, amelyek jelentős költségeket (élőmunka, üzemanyag stb.) takaríthatnak meg használóiknak.

A nyilvános mobil internetet használó távfelügyeleti megoldások olcsón kiépíthetők és kényelmesek, azonban a kereskedelemben kapható 3G-s eszközök (modemek, routerek) általában nem képesek megfelelni a vállalati felhasználók komolyabb igényeinek, sem az informatikai biztonság, sem pedig a rádiós összeköttetés minősége szempontjából.

A Delta System ipari 3G-s megoldása nem egy készülékdobozba zsúfolt modemből és routerből áll, hanem olyan komplex adatátviteli rendszer, amelyet a rádiótechnikai, távközlési és informatikai szempontok maximális figyelembe vételével terveztünk meg az alapoktól.

A rendszer célja, hogy a nyilvános mobilinternet szolgáltatás a legnagyobb biztonságot, redundanciát és kapcsolat minőséget igénylő alkalmazások esetében is valódi alternatíva legyen.

Termékek

Alkalmazások