Telefonos autentikáció


A Delta System T3 technológiája hatékony megoldást kínál olyan esetekben, amikor ismeretlen emberek telefonon kerülnek kapcsolatba, és mindkét kommunikáló fél számára fontos a másik személyazonosságának, utasítási jogkörének ismerete.

A Delta System Telefonos Személyazonosító Szolgáltatása magas szintű azonosítást tesz lehetővé az ember-ember közötti, telefonos kommunikációban, anélkül, hogy a telefonbeszélgetés hatékonyságát, gyorsaságát negatívan befolyásolná.

A rendszer előre rögzített hangaláírások („biometrikus” azonosító), PIN kódok és a telefonos hívóazonosító kombinációja révén magas szintű személyazonosítást tesz lehetővé IVR-en keresztül megvalósított hanghívások esetében.

A telefonos személyazonosítás; a beosztás, utasítási jogkör ismerete nem csak a szervezeti biztonság szempontjából fontos, hanem hatékonyabbá is teheti a szervezeti kommunikációt (pl. papírmunkát takaríthat meg adott esetben). Alkalmazási területei lehetnek pl. az őrzés-védelem, épületbiztoság, bankbiztonság, kormányzati szervek eljárásai, hatósági kommunikáció stb.

Termékek

Alkalmazások